< Tilbage

Verdensudstillingen i Ungarn03-06-2013 - 12:58

En udstilling vi sjældent glemmer! Både pga. fremragende resultater, en super hyggelig mini "ferie" og en noget hektisk hjemrejse (eller mangel på samme)...

Dommer var Hr. Svend Løvenkjær, DK.

"Amigo" Ch. Sieger's Pure Gold vandt igen i år RES. WW.

"Emil" Sieger's So Said Simon blev 2. bedste junior han.

"Tabasco" Multi Ch. Sieger's Pool Position vandt VWW for andet år i træk - en sejr vi er meget glade for. Nu er Tabasse-drengen velfortjent pensioneret.

"Munthe" Multi Ch. Sieger's Extra Point vandt ligeledes VWW 2013 og blev BIR veteran. Grundet den lange rejse, nogle lange dage og en utrolig varm dag uner udstillingen, valgte vi at skåne Munthe for yderligere i BIS-veteran.

"Keyla" Lordsett White Angel viste sig virkelig at være vores nye engel! Fra mellem klasse vandt hun CACIB og WW-titlen 2013. Yderligere vandt hun BIR! Bedre kunne det ikke gøres. Vi er utrolig stolte Laughing 

"Kenya" Lordsett Kiss ME Kiss Me vandt BIR hvalp. 

  

Lettere forsinket, men hjem kom vi dog, tiltrods for manglende bilnøgle som vores højtelskede hunde havde fornøjet sig godt og grundigt med!

En speciel lykønskning til Kasia & Marcin, knl. Lordsett, med deres helt utrolige dag. 

En stor tak til alle danskere for nogle super hyggelige dage på hotellet. Det er altid dejligt at være blandt andre hundemennesker som deler samme passion. Dernæst tak til alle venner og bekendte på udstillingen for nogle spændende timer og til alle jer som har lykønsket os. En special tak til Carlo, Nest Springers, for din enorme hjælp med at få os hjem til Danmrk igen.   

< Tilbage