< Tilbage

Nye titler til tøserne12-05-2014 - 09:56

Lidt stemningsbilleder fra weekenden hvor vi også fejrede at vores piger "Frida og "Keyla" fik nye titler. Vi fik naturligvis tid til at fejre dem med champange med vennerne rundt ringsiden. 

"Keyla" vandt sit første CACIB i Roskilde 2013. I år var denne udstilling rykket en uge hvilket betød at hun kunne vinde sit sidste i jagten på titlen International Udstillingschampion. Det gjorde hun! og vi er helt utroligt stolte over vores fine pige :) Det er i alt blvet til 14 x CACIB i fem forskellige lande over det senste år (og 6 dage).

"Keyla" vil nu få sig en velfortjent pause fra udstillingsringen, hun har gjort det fantastisk og hun elsker at være i ringen, netop derfor glæder vi os allerede til at få hende med igen. 

"Frida" er netop blevet 2 år og hendes CERT i weekenden udløste derfor to nye titler til hende. Hun er nu Dansk- og Svensk Udstillingschampion. Stort tillykke til Tinne som gør et flot arbejde med Frida både i og udenfor ringen. Nu gælder det prøven som vi ved at Tinne arbejder på at få i hus :)

< Tilbage