< Tilbage

Københavns Vinder 201422-09-2014 - 14:09

KBH Vinder udstillingen var igen flyttet til Hillerød. Vi nød en god dag i hyggeligt selskab med en del af vore naboer fra Sverige og lidt af hvalpene fra vores seneste kuld i et rigtig fint hunde-vejr. 

Cockere, Amerikanere og Springere blev bedømt i samme ring og det var rigtig dejligt at have mulighed for at sidde og se bedømmeslerne af de racer, inden vi (Springerne) skulle på. 

Dommer var Svend Løvenkjær, DK. 

"Betty Jensen" Sieger's A Brand New Year stillede for sidste gang i hvalpeklassen og blev BIR hvalp, nok én gang med fine ord fra dommeren. Fra næste udstilling gælder det de officielle klasser. 

"Dixie-Pixie" Cardhu Ain't Got You vandt juniorklassen og blev dermed KBH Junior Vinder 2014. Han sluttede som bedste han og blev dermed også KBH Vinder 2014 med endnu et CERT. "Amigo" Ch. Sieger's Pure Gold blev 2. bedste han. 

Fine "Ellie" Sieger's Break Point var på besøg fra Sverige sammen med mor Camilla. Sørme om ikke hun gik hele vejen - vandt bedste tæve med CERT, KBH Vinder 2014 og BIR. 

Gruppen blev dømt af Rui Olivera og han placerede "Ellie" som nr. 4 :) Stort tillykke til fam. Grimlings. Vi er glade for at I kommer til DK og lader os vise fine "Ellie". Vi glæder os til at se jer snart igen. 

Tak for en dejlig dag til jer andre rundt ringsiden og tillykke med jeres resultater. 

< Tilbage