< Tilbage

Bedre sent end aldrig! Velkommen "Dixon"12-06-2014 - 12:13

Grundet hverdagens travlhed har vi helt glemt at byde velkommen til "Dixon"

... Men han skal selvfølgelig have et stort og inderligt velkommen. "Dixon" som også er kendt som Cardhu Ain't Got You,  er kommet til os fra Australien, knl. Cardhu ved Jan Waite og har været længe undervejs - helt fra før han var født. 

Vi er utrolige glade for ham. Han er nu 9 mdr. gammel og han er en utrolig elskværdig ung dreng med masser af mod på livet. Han er lynhurtigt blevet bedste venner ved hans jævnaldrende kammerat "Aston", og de to leger sammen dagen (og natten) lang! 

"Dixon" er ud af nogle vældig interessante linjer, som Jessie fik lov at se nærmere på under turen til Australien for knap to år siden. Vi skylder en helt enorm stor tak til hans opdrætter Jan Waite, som har været helt utrolig under hele udvægelses perioden og har ydet en kæmpe indsats med alle drenge fra kuldet. Tak for al din tålmodighed og hjælp :) Vi er meget taknemmlige. 

Se meget mere om "Dixon" på han egen side, hvor du også finder hans visiuelle stamtavle. Vi skylder bestemt at få taget et up-to-date billede af ham - dette får vi gjort snarest.

 

VELKOMMEN DIX <3 

< Tilbage