< Tilbage

Svensk Vinder 2013 - Stockholm10-12-2013 - 09:06

For 3. år i træk bliver vi BIR i Stockholm! "HUND" udstillingen er en herlig udstilling hvor man har mulighed for at se mange fine Springere. I år var der 105 tilmeldt. 

Det er ved at være en tradition at vi rejser til Stockholm første weekend i december - i år var ingen undtagelse. "Amigo" og "Keyla" var med os, og vi havde en hyggelig dag sammen med venner som vi sjældent ser - vi havde dermed tid til at nyde synet af mange fine Springere. 

Tæverne blev dømt af Kari Granaas Hansen. "Keyla" Ch. Lordsett White Angel blev 3. bedste champion tæve ud af 19 stk. i klassen. Hun sluttede som 4. bedste tæve. Tak til Mette som hjalp med at vise "Keyla" i bedste tæve da jeg var i den anden ring på samme tid. 

Hanner og BIR blev dømt af Matti Tuominen, Finland. "Amigo" Ch. Sieger's Pure Gold vandt champion klassen og blev bedste han, Svensk Vinder 2013 og han sluttede racen af med at vinde BIR. Yderligere blev "Amigo" BIG 4 under dommer Dan Ericsson. 

En helt fuldstændig fantastisk dag i Sverige! Vi er utrolig glade og stolte over vores hunde. Hertil må det nævnes at det er 3. år i træk vi vinder BIR på Svensk Vinder udstillingen. "Amigo" vandt ligeledes BIR i 2012 og tilbage i 2011 var det "Tabasco" Ch. Sieger's Pool Position der vandt BIR Laughing 

Tak til alle rundt ringsiden for en hyggelig dag. 

< Tilbage