< Tilbage

Int. DKK udstilling Roskilde - lørdag07-05-2013 - 12:30

Solen strålede og varmen var kommet over os - vi havde en rigtig dejlig dag i Roskilde på dobbelt udstillings første dag. 

Dommer var Michael Kristensen, DK. Først i ringen var vores unge fyr "Emil" Sieger's So Said Simon, han vandt junior klassen med CK, og endte som  2. bedste han med CERT. Tillykke til del-ejere Knl. Whizzbang, og tak for lån af "Debil-Emil".

"Amigo" Ch. Sieger's Pure Gold vandt champion klassen med CK og vandt dernæst bedste han med CACIB. Dette CACIB udløste hans titel som International Udstillings Champion. "Amigo" endte med at blive bedst i modsat, BIM. Tillykke til Birgit og Jørgen med deres smukke dreng. 

Så blev det tøsernes tur, og først i ringen var "Frida" Sieger's Rumor Said Fire. HUn vandt junior klassen med CK og endte som 4. bedste tæve. "Ellie" Sieger's Point Break og mor Camilla var på besøg fra Sverige. "ellie" vandt åben klasse med CK, og endte som 2. bedste tæve med res. CERT. Tillykke Camilla, men din fine pige. 

Vores nyeste medlem "Keyla" Lordsett White Angel deltog for første gang på en officiel udstilling, og sikke en herlig entré hun gjorde. "Keyla" vandt mellem klasse med CK, blev bedste tæve og fik sit første CERT og CACIB. "Keyla" synes det var fedt at være i ringen, hun nød hver en omgang hun fik lov at løbe. Hun vandt tilsidst racen, BIR. Tak til opdrættere fra knl. Lordsett, Kasia og Marcin, for denne perle. Hun er så skøn en pige. 

Ikke at forglemme vores baby dreng, "Axel" Sieger's Look Who's Talking. Han vandt BIR baby, og var rigtig dygtig i ringen sammen med mor Rikke. 

< Tilbage