Hilsner fra hvalpekøbere

Rikke Thomsen & Alan Andersen, ejere af Lukas og Rasmus

Lukas & Rasmus hygger på sofaen
Lukas & Rasmus hygger på sofaen

Den til bedste dato i hele mit liv var da jeg hentede 2 små hundehvalpe hos Kennel Sieger's i Viborg.

For at starte med begyndelsen så skal vi gå 4 år tilbage i tiden, min kæreste Alan og jeg besluttede at nu var tiden inde til den længe ønskede hund. Vi søgte på mange hjemmesider og fik os efterhånden sporet ind på at vi gerne ville have en spaniel, men hvilken og hvorfra? Vi viste at kennel Sieger's var opdrætter af Engelske springer spaniels og der var en hundeudstilling i nærheden hvor de kom, så vi pakkede bilen og tog på hunde opdagelse i Herning. Jeg var solgt på stedet! Hundene var smukke, kærlige og utrolig tillidsfulde, Jessie, Kaj og Vibe vandt også mit hjerte omgående, den kærlighed de har for deres hunde og opdræt skinnende igennem i alt hvad de sagde og gjorde.

Jeg var ikke et sekund i tvivl, og jeg traf her den bedste beslutning i mit liv, og blev skrevet op til en hvalp i deres førstkommende kuld!

At købe hund hos kennel Sieger's er som at få en lille del af dem selv med hjem, der har aldrig været en forgæves telefon opringning eller et ubesvarede spørgsmål, jeg har aldrig følt at et spørgsmål var for lille eller stort og har været utrolig glad for de råd og vejledninger jeg fik med da jeg hentede mine 2 guldklumper!

Jeg er den lykkelige ejer af 2 stk. Engelske springer spaniel, er førstegangs hunde ejer og fuldstændig helt og aldels en spaniel pige - de kærlige tillidsfulde øjne, den spontane glæde og sjove påfund, de smukke lange øre og det helt igennem fantastiske temperament har taget mig med storm, bliver helt blød om hjertet når mine hunde putter sig ind til mig og erklær mig deres ubetingede kærlighed - De Får mig til at smile og grine. De fastholder mig i nuet. De gør mit liv fuldendt.

Tak Jessie, Kaj og Vibe - I har skabt mirakler i mit liv!

Rikke ThomsenMerete Leth & Henrik Keller, ejere af Chilli

Merete med Chilli's første kuld hvalpe
Merete med Chilli's første kuld hvalpe

Vi skulle have hund igen, efter vor 15 årige Jack Russel døde. Vi ville gerne have en familie hund, en der er let at opdrage og samtidig kan bruges til lidt fugle jagt.

Valget faldt på Engelsk Springer Spaniel.
Vi ville være sikre på at den var i optimal tilstand og henvendte os til Kennel Sieger for at høre nærmere om hundenes karakter mv. Vi ville gerne høre det fra en erfaren opdrætters egen mund. Jessie fortalte oprigtigt omkring hvad vi kunne forvente os af en engelsk Springer Spaniel – og hvor havde hun ret.

Kennelen havde en måned forinden fået et kuld hvalpe som vi tog over og besigtede. Vi ville aldrig købe en hvalp ved første kig. En sådan stor beslutning skal bundfælde sig og ved næste besøg er vi så klar til at købe.
Desværre var alle hvalpene solgt.
Siegers-Make-My-Day skulle til Finland. Det var hende vi var mest glade for da vi mødte alle hvalpene.
En måned senere ringede Jessie og fortalte at de havde en tæve! Den skulle egentlig til Finland, men da køberen ikke kunne hente hende, måtte vi gerne købe hende!
Og vupti af sted det kørte til Jylland. Vi fik vor Chili ?. Og vi har ikke fortrudt et eneste sekund.
Chili er en underskøn hund. Legesyg, lærenem, børneglad, elsker jagt, og gør ekstremt sjældent. I foråret fik hun 6 pragtfulde hvalpe med sin ”mand” Sieger’s Pure Gold. De er alle solgt, men vi holder kontakt med køberne.

Jessie har været her måske 8 gange efter vi købte Chili og vi har også mødt Jessie, husbonden Kaj og deres søde datter Vibe, på et par udstillinger rundt omkring. Et nyt venskab er blevet født.

Chili kunne ikke være købt med en bedre rådgivning og af et bedre opdræt, med hvad der dertil hører af stambøger, attester og erklæringer. Hun er en prima hund, der misundes af mange af vore venner – med egen hund… af andre racer.

Mvh
Familien Leth Keller

 

Jesper Petersen, ejer af Sille og Magnus

Sille og Magnus
Sille og Magnus

Det er efterhånden mange år siden, jeg første gang fik kontakt med Jessie, Kaj og Vibe. Da jeg skulle købe ny hund, var der en lang række betingelser, der skulle opfyldes -, både i forhold til race, men også i forhold til opdrætteren.

Jeg skulle have en hund, der kunne bruges til jagt og til udstilling, men, allervigtigst, skulle jeg have en god familiehund, der var mentalt i orden, racetypisk og et med sundt, velstimuleret temperament. Valget faldt hurtigt på en engelsk springer spaniel. Denne fantastiske noble og smukke hund, synes at rumme alle de ting, der var, og er, så vigtige i min familie.

Det varede da heller ikke længe for SIEGERS var udvalgt blandt mange. Og få måneder efter kontakten var etableret, ringede Jessie med det glædelige budskab, at der var kommet hvalpe. Jeg ønskede en tæve, og, i samråd med Jessie og Kaj, fandt vi den hvalp, der bedst synes at passe ind i min tilværelse. Det er netop en stor kvalitet, når der skal anskaffes hvalp, at lade opdrætteren råde omkring hvilken af hvalpene, der bedst egner sig dens kommende familie. Her er SIEGERS topprofessionelle, og derfor var det helt uden bekymring, at jeg fik den udvalgte dejlige hvalp med hjem, 8 uger efter.

Selvfølgelig havde SIEGERS, som den gode opdrætter, forventninger om gentagne hvalpebesøg, så alle parter får et godt kendskab til hinanden inden man får hvalpen med sig hjem. Tryghed og tillid er netop også nøgleord, når der skal anskaffes hvalp. I øvrigt er det ikke kun hvalpen og lidt foder, man får med sig hjem. Man får al den hjælp man kan tænke sig: pelspleje, fodring, udstillingstips, osv. En hundelivsvarig hotline!

Således kom Siegers Burning Fire med hjem og nu, snart 12 år senere, er hun still fit for fight. Sille, som hun hedder, har stort set kun besøgt dyrlægen ved de årlige vaccinationer og sundhedstjek. Hun har været udstillet med særdeles flotte resultater. Hun har været med på jagt, men hun er først og fremmest midtpunkt for både venner af huset, familie og de hunde, der senere er kommet til hjemmet.
Sille blev begyndelse på et godt forhold til SIEGERS, så da jeg atter skulle have en springer, var det selvfølgelig bare at lade sig skrive op på den altid fyldte hvalpeliste. Endnu en herlig springer tøs kom til familien, dejlige Lady, som udviklede sig til en rigtig showprimadonna, champion og mor til andre SIEGERS hvalpe.

Seneste skud på stammen, er ankomsten af min herlige lille Jack Russell terrier, Siegers Enjoy Living, eller slet og ret, Magnus. Igen, har samarbejdet med SIEGERS været eminent. Og mon ikke der kommer endnu en munter og racetypisk Jack Russell ind i familien? Sådan er det jo med os hundefolk. Man bliver ”afhængig” af mennesket bedste ven. Og jeg er så også blevet ”afhængig” af Jessie, Kaj og Vibe, når der skal anskaffes ny hvalp. Så mon ikke jeg også anskaffer mig hund nummer 4 fra netop SIEGERS? Det er jeg overbevist om, jeg gør...

Mvh Jesper