25 års jubilæumsbog

Surprise! Overrakkelse af Jubilæumsbogen i 2011.
Surprise! Overrakkelse af Jubilæumsbogen i 2011.

I 2011 havde Kennel Sieger 25 års jubilæum. Ærligt fortalt var det faktisk venner og hvalpekøberes skyld at dette blev fejret - vi, Jessie og Kaj, havde nemlig ikke skænket det en tanke. Men faktum er at det bestemt ikke blev forbigået i stilhed. Mange hundevenner deltog i et surprise arrangement, og gjorde dagen til et helt særligt minde.
Mange timers arbejde fra venner og hvalpekøbers side kulminerede til DKK udstilling i Hillerød i 2011, hvor vi ved store ring blev overrasket med kage, champange, flag, blomster, gratulationer, fantastisk stemning og ikke mindst jubilæumsbogen 'Sieger's 25 år' som er udarbejdet af vores skønne hvalpekøbere. Denne bog giver et flot indblik i Sieger's levetid igennem de sidste 25 år - en fantastisk fortælling som også indeholder billeder af nogle af kennelens største øjeblikke. Både nostalgi og nutid bliver repræsenteret på smukkeste vis.

Vi er dybt taknemmelige over denne helt fantastiske gave, som berørte os dybt. Vi nyder at tage den frem og se kennelsen historie og vi har derfor valgt valgt at dele den her på vores hjemmeside, således at alle andre ligeledes kan nyde den.

Nedenfor finder I linket til bogen:
http://issuu.com/anneingevold/docs/siegers_silver_jubilee