Vibe Borregaard Madsen

Mig med Sieger's Match Point 'Kenzo', WDS 2012
Mig med Sieger's Match Point 'Kenzo', WDS 2012

Mit navn er Vibe og jeg er født i 1986. I øvrigt samme år, hvor mine forældre fik det første kuld Sieger’s hvalpe. Sammen med mig i Almind, tæt ved Viborg, bor en håndfuld af vores hunde - ikke at forglemme min kæreste Thomas.

Til hverdag arbejder jeg som område ansvalig hos WellPet LLC, i deres EU afdeling i Bruxelles – her varetager jeg distributionen for Norden af vores to brands CORE natural petfood og WHIMZEES daily dental treats.

Jeg deler min store interesse for hunde med resten af familien. Lige så længe jeg kan huske, har hundene været en stor del af mit liv. Jeg har altid elsket når vi havde hvalpe, der skulle hygges om og tages vare på.

Gennem årene har jeg sammen med mine forældre taget del i ALT hvad der vedrører hundene. Jeg har altid været med på hundeudstillingerne, og fik allerede fra en ung alder lov til at vise vores egne hunde. Mit hjerte banker i højt grad for eksteriør, udstilling og avl, men deler også jagt-genet med min far, og er af denne grund selvfølgelig også i besiddelse af jagttegn.

Som yngre konkurrerede jeg ofte i juniorhandler konkurrencer og har gentagne gange været kåret som Årets Juniorhandler i Spaniel Klubben. Sidenhen begyndte jeg kun at konkurrere i Dansk Kennel Klub og har her været kåret som Årets Juniorhandler tre gange. Hvilket betyder, at jeg har repræsenteret Danmark på den prestigefyldte udstilling Crufts i England hele tre gange.

Jeg er uddannet FCI eksteriørdommer på følgende racer:

Gruppe 8: Alle Spaniels, Labrador og Golden Retriever.