< Tilbage

3-dages International udstilling, Danmark21-06-2016 - 12:47

Vi har haft tre lange, varme men helt utrolige hyggelige dage i Vejen på Dansk Kennel Klubs Internationale udstillinger.

Fredag blev både racen og gruppen dømt af Kurt Nilsson fra Sverige. Han valgte "Messi" Sieger's Money Talks til BIR med CERT og CACIB. Han søster "Merle" Sieger's Show Me The Money Honey blev bedste tæve med CERT og CACIB. "Messi" placerede sig om nr. 3 i gruppen.

 

Wera Hübenthal fra Norge dømte racen og gruppen om lørdagen. Resultaterne i racen var de samme som fredag - "Messi" BIR med CERT og CACIB og "Merle" bedste tæve med CERT og CACIB. "Messi" vandt tilmed gruppen og ikke nok med det så vandt hans BEST IN SHOW dømt fra Valerie Joan Hutton fra Australien. En kæmpe præsentation for vores unge dreng på en udstilling med over 3000 tilmeldte hunde. "Messi" viste sig på bedste vis og man kunne nemt se at han nød opmærksomheden :)  

 

Søndagens dommer var Andrew Beare fra Irland. "Messi" tog sin 3. BIR ud af tre mulige under denne weekend. "Lotte" Sieger's Freak Like Me blev bedste tæve med CERT og CACIB. Stort tillykke til del-ejer Tinne Brix :)

"Messi" endte weekenden med at placerer sig BIG 2 under dommer Luis Catalan fra Portugal.

 

Tak for en dejlig og hyggelig weekend til alle venner og bekendte. Ikke mindst, tak til alle jer som lykønskede os med "Messis" resultater :) 

< Tilbage