< Tilbage

Ferie i Rewa, Polen19-08-2013 - 13:33

Da muligheden bød sig tod Tinne og jeg afsted til Polen for at holde lidt ferie sammen med gode venner. 

Bilen blev pakket med alt andet end hunde, på denne mini ferie havde vi nemlig valgt at lade egne hunde blive hjemme. Vi mødtes med Lordsett familien i hyggelig og solrige Rewa, en ferieby ca. 30 minutter fra SOPOT. Vi nød i alt fire dage med både hundesnak, hyggelige timer på standen, middage og selvfølgelig var vi på en enkelt udstilling. Dog er det værd at bemærke at ikke alt gik i hund Wink Jeg mødte endelig "Kenya" igen, og efter at have tilbragt fire dage med hende glæder jeg mig blot endnu mere at få hende til Danmark. 

Lørdag var vi på den internationale udstilling i SOPOT hvor regnede dominerede det meste af dagen. Jeg fik lov at vise "Kenya", hun vandt junior klassen og fik dermed junior cert. 

Lørdag aften fik jeg mig noget af en overraskelse da det viste sig at Kasia, Marcin og Tinne havde lavet en surprise for mig. De serverede den flotteste fødselsdagkage og åbnede champange falskerne. Se endelig billederne fra en vellykket aften og en helig ferie i det polske.

Tak til Lordsett familien og venner for en skøn ferie og tak for at jeg måtte vise "Kenya". Tinne var som altid en fornøjelse at rejse med og super selskab under ferien - ikke mindst, helt utroligt mange tak for overraskelsen Wink

//Vibe

< Tilbage