Familien bag Sieger's

På denne side kan læse mere om os bag familiefortagnet kennel Sieger. Ved at trykke på et af følgende billeder kan du enten læse om Jessie, Kaj eller Vibe. Her kan du lære mere om vores bestræbelser med hunde opdrættet, men ligeledes lære mere om vores personlige kompetencer. Vi er alle medlem af Spaniel Klubben og Dansk Kennel Klub, og har gennemgået Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse.
Vi er i år 1996, 2003 og 2006 blevet kåret som årets opdrættere - ingen opdrætter har før vundet denne titel tre gange og dette er vi selvfølgelig meget stolte af.

Vi på kennel Sieger's har gennemgået og bestået både Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse og den lovpligtige hundeholderuddannelse.

Nedenfor finder I lidt stemnings billeder af familien. Billederne er en bladning fra vores surprise 25-års jubilæum fra 2010, hvor vores skønne venner og hvalpekøbere overraskede os med en fantastisk bog om 'Sieger's igennem 25 år', billeder fra tidligere artikler og fælles opstillings billeder. Nyd dem - det gør vi.